Program

In this section you will find annotations to the talks in the program.

Organizers reserve the rights to change in the program!

You can find timetable and printable version here.
Literárna línia, Fantasy - Diskusia - Saturday 10:00 (50 min.) -
Orthanc

Autorská prezentácia fantasy románu, ktorý vyšiel v decembri 2021 vo vydavateľstve Hydra. Dej románu je situovaný na stredné Slovensko, ale do alternatívnej magickej reality vlastného fantastického sveta.

Underground - Prednáška - Saturday 11:00 (50 min.)

Moderní šarlatáni používajú sofistikovanejšie postupy než tí starí. Mnohí vlastne ani nevedia, čo činia. Pozrieme sa, ako ich spoznať, aké sú ich najčastejšie triky a aké varovné príznaky by mali prinajmenšom prebudiť vašu ostražitosť.

Fantasy, Sci-fi - Súťaž - Saturday 13:00 (1 hod.) -
Aretuza

Kvíz ktorý sa viaže k aktuálnej téme MCU Multiverzum (t.j. Wanda/Vision, Loki, Spiderman : No Way Home, What if a pod.) a pripravovanému filmu Dr. Strange - Multiverse of Madness, ktorý príde do našich kín 04.05.2022. 

Víkend na Rokforte - Prednáška, Diskusia - Saturday 16:00 (50 min.) -
Orthanc

Keď potteráčky Aniš, Elen a Lucy koncom roka 2021 zakladali podcast, v ktorom si opäť chceli prečítať všetky potterovky a diskustovať o nich, ani len netušili, koľko toho zabudli.

Workshopy - Workshop - Saturday 17:00 (1 hod.) -
Aretuza

V tejto prednáške si povieme a ukážeme ako začať maľovať figúrky , kde ich zoženieme a no a hlavne čo potom s nimi ... na tieto ale aj iné otázky sa vám pokúsim odpovedať v týchto pár minútach.