Program

In this section you will find annotations to the talks in the program.

Organizers reserve the rights to change in the program!

You can find timetable and printable version here.
Sci-fi - Prednáška - Friday 19:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník
Star Trek patrí k najväčším sci-fi fenoménom už viac ako 50 rokov. Po dlhej seriálovej odmlke sa v posledných rokoch objavilo pár nových kúskov. Nie každá novinka bola však prijatá pozitívne.
Sci-fi - Prednáška (1 hod. 30 min.)
Autorka Ingrid Rudavská predstaví svoju zbierku hororových poviedok: Najdesivejšie príbehy sa začínajú v tebe samom.
Sci-fi - Prednáška - Saturday 10:00 (1 hod. 30 min.) -
Krtkova nora

No a aby som neprednášal len o anime, tak som si pripravil ďalšiu prednášku, tentoraz ale skĺbim sci-fi a mágiu....Incal ako aj Metabaróni z pera majstra kresliča Moebia a príbeh z pera A. Jodorowského! A nezabudneme ani na DUNU...

Sci-fi, Sprievodný program - Iné - Saturday 13:00 (4 hod.)
Príležitosť stretnúť sa s príslušníkmi slovenskej základne 501. légie, ktorej poslaním je združovať fanúšikov vlastniacich autenticky vyzerajúce kostýmy záporných hrdinov a občanov Impéria zo sveta Star Wars.
Sci-fi, VIP - Prednáška, Diskusia - Saturday 16:00 (1 hod. 30 min.) -
Fénixova sieň

Na SlavCone 2024 môžete stretnúť Briana Muira, sochára a umelca, ktorý pracoval na filmoch ako Star Wars, Votrelec, Indiana Jones, Harry Potter alebo Guardians of the Galaxy, alebo aj na bondovkách - pozrite si celý zoznam tu:

Fantasy, Sci-fi - Prednáška - Saturday 17:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník

Inšpirujú nás. Stali sa symbolmi našich snov o slobode. Závidíme im krídla. Občas sa chválime ich perím. Keď môžu, dívajú sa na nás zhora – a inokedy končia na našich tanieroch.

Fantasy, Sci-fi - Súťaž - Saturday 20:00 (1 hod. 30 min.) -
Temnohvozd

Kvíz zameraný na komiksové filmy od ich vzniku až po súčasnosť. 60 otázok z populárneho žánru je zameraný najmä na mainstream. No dočkáte sa aj niekoľkých otázok, ktoré prevetrajú vaše znalosti trochu dôkladnejšie. V prvom rade ale pôjde najmä o zábavu.

Sci-fi - Prednáška - Sunday 11:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník

Kapitánske mostíky vesmírnych lodí už dlho nepatria len a len mužom. Ani nežnejšie pohlavie sa nebojí vziať do rúk zbraň a nekompromisne sa predrať cez légie svojich nepriateľov. Ale nebude to len o akcii.

Fantasy, Sci-fi - Iné - Sunday 14:00 (1 hod.) -
Fénixova sieň
Páčilo sa vám? Príďte sa porozprávať s organizátormi a dozvedieť sa, ako vyzerá SlavCon z ich uhla pohľadu. Sme otvorení spätnej väzbe, novým nápadom, ale aj novým členom v organizačnom tíme.